Приймальна комісія оприлюднила списки абітурієнтів, які вступають на основі повної загальної середньої освіти та рекомендовані до зарахування за державним замовленням на денну та заочну форми здобуття освіти.

 Списки вступників, які рекомендовані до зарахування за державним  замовленням 

Після оприлюднення списків вступників рекомендованих до зарахування на навчання за кошти державного або регіонального замовлення до вишу подається заява в паперовій формі.

Вступник подає заяву особисто (виконання вимог до зарахування) до приймальної комісії Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Відомості кожної заяви в паперовому вигляді реєструє уповноважена особа приймальної комісії в ЄДЕБО в день прийняття заяви. Заяви приймаються до 18:00 31 серпня 2020 року.

До заяви у паперовій формі додаються такі документи:

  • копію документа (одного з документів), що посвідчує особу, передбаченого Законом України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство, посвідчують особу чи її спеціальний статус»;
  • копію військово-облікового документа ‒ для військовозобов’язаних (крім випадків, передбачених законодавством);
  • атестат про повну загальну середню освіту та додаток до нього;
  • копії сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання;
  • чотири кольорові фотокартки розміром 3 х 4 см;
  • документи, які підтверджують право вступника на зарахування за співбесідою, на участь у конкурсі за результатами вступних іспитів та/або квотою-1, квотою-2 або квотою-3 на основі повної загальної середньої освіти.
 
Translate »