Волинському національному університету імені Лесі Українки виділено 19 місць державного замовлення на підготовку здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем магістра за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Публічне управління та адміністрування», відповідно до рішення Конкурсної комісії НАДС із відбору виконавців державного замовлення на підготовку здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем магістра за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Публічне управління та адміністрування» та підвищення кваліфікації у 2023 році (протокол засідання від 17 серпня 2023 року № 3).

Спеціальність 281 Публічне управління та адміністрування

Подача документів з 16 по 22 серпня 2023 р. для участі конкурсі для здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти на навчання за державним замовленням НАДС заочної форми здобуття освіти.

Участь у конкурсі мають право брати державні службовці, голови місцевих держадміністрацій, їх перші заступники та заступники, посадові особи місцевого самоврядування, які здобули ступінь вищої освіти магістра (спеціаліста), працюють в органах державної влади чи органах місцевого самоврядування, мають стаж державної служби або  служби в органах місцевого самоврядування не менш як один рік на момент подання документів до приймальної комісії Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Перелік документів:

  • чотири кольорові фотокартки розміром 3 х 4 сантиметри
  • копії диплома про вищу освіту та додатка до нього,
  • копія трудової книжки*,
  • реєстраційного номера облікової картки платника податків*,

*засвідчені в установленому порядку або приймальною комісією закладу вищої освіти.

  • копії паспорта громадянина України та військовий квиток (для військовозобов’язаних) додатково пред’являються особисто.
  • довідку-підтвердження про перебування на державній службі чи службі в органах місцевого самоврядування

Вступні випробування відбуватимуться 22 серпня 2023 р. о 14 год, корпус С (№2), ауд. С-1,..,С-10, вул. Банкова, 9, м. Луцьк

 
Translate »