Шановні абітурієнти, ви отримали результати національного мультипредметного тесту (НМТ). Приймальна комісія Волинського національного університету імені Лесі Українки розробила спеціальний калькулятор, за допомогою якого ви можете просто та зручно обрахувати свій конкурсний бал для вступу до Університету. 

Знайти калькулятор балів НМТ можна на сайті приймальної комісії у розділі «Випускникам школи» та обравши вкладку «Калькулятор КОНКУРСНОГО БАЛУ».

Вам потрібно поставити відмітку навпроти пункту «Свідоцтво про ПЗСО» та внести результати НМТ із трьох предметів – української мови, історії України та математики за шкалою 100–200 балів. Для того, щоб перевести свої тестові бали з цих предметів до шкали 100–200, потрібно скористатися відповідною таблицею, яку можна знайти в Додатку 19 до Правил прийому Волинського національного університету імені Лесі Українки у 2022 році. 

Отриманий результат впишіть у віконечка навпроти відповідного предмету та натисніть кнопку «Обрахувати конкурсний бал». Після обрахування ви зможете побачити свій конкурсний бал по кожній спеціальності.  

У 2022 році вступ на спеціальність 256 «Національна безпека» здійснюється лише за мотиваційним листом. Крім того, вступ на окремі спеціальності здійснюється на основі творчого конкурсу. Йдеться про спеціальності 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація», 024 «Хореографія», 025 «Музичне мистецтво» та 017 «Фізична культура і спорт».  

Зауважте, що конкурсний бал для вступу на основі повної загальної середньої освіти не може бути менше ніж 140 балів для спеціальностей галузей знань 08 «Право», 28 «Публічне управління та адміністрування», 29 «Міжнародні відносини. 

Приймальна комісія

 
Translate »