Реєстрація на третю сесію триватиме з 17 до 25 серпня, а сам іспит відбудеться 19 вересня. Пункти проведення ЄВІ створять у 9 містах – Вінниці, Дніпрі, Івано-Франківську, Києві, Львові, Слов’янську, Одесі, Херсоні, Харкові.

З метою реєстрації для складання ЄВІ абітурієнту потрібно звернутися в приймальну комісію СНУ імені Лесі Українки до відповідного технічного секретаря та подати копії документів при наявності оригіналів:

1. заповнити заяву-анкету з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка;

2. документа, що посвідчує особу;

3. облікової картки платника податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються отримувати реєстраційний номер облікової картки платника податків);

4. документа про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень);

5. довідки, виданої за місцем навчання, щодо планового завершення навчання та отримання диплома в рік вступу (лише для осіб, які завершують навчання в поточному році у вищих військових навчальних закладах (закладах вищої освіти із специфічними умовами навчання) та персональні дані яких не вносяться до ЄДЕБО);

6. фотокартку для документів (кольорову) із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника;

7. медичного висновку за формою первинної облікової документації 086-3/о (у разі необхідності створення особливих умов для складання ЄВІ).

 УВАГА!

Для кожного учасника, який отримав екзаменаційний листок, на вебсайті Українського центру створюють інформаційну сторінку «Кабінет вступника», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

Вступник вважатиметься зареєстрованим після отримання екзаменаційного листа та сплати коштів на рахунок Українського центру для оплати послуг із проведення Українським центром та його регіональними підрозділами вступних випробувань. Вартість послуги з проведення вступних випробувань становить 510 гривень. Оплату потрібно здійснити протягом п’яти робочих днів із дня завершення реєстрації, в іншому випадку реєстрацію вступника для участі в третій сесії буде скасовано Українським центром.

 
Translate »