Протягом 7–10 вересня буде проведено додаткову сесію магістерського комплексного тесту (МКТ) та магістерського тесту навчальної компетентності (МТНК).

Участь у додатковій сесії можуть узяти вступники, яких було зареєстровано для проходження МКТ/МТНК, але які з поважних причин не змогли:

· взяти участі в основній сесії вступного випробування;

· завершити виконання тесту під час основної сесії вступного випробування (через різке погіршення стану здоров’я вступника або дострокове припинення виконання тесту в тимчасовому екзаменаційному центрі внаслідок виникнення нестандартних ситуацій ).

Вступники, які не змогли взяти участі в основній сесії МКТ/МТНК для участі в додатковій сесії мають із 22 до 26 серпня включно подати заяву щодо участі в додатковій сесії до того регіонального центру оцінювання якості освіти, на території якого розміщено навчальний заклад, який зареєстрував вступника на основну сесію. Зверніть увагу на те, що в заяві обов’язково потрібно вказати місто, у якому вступних хотів би пройти випробування. Зауважимо, що не в усіх містах, де можна пройти основну сесію магістерських випробувань, буде проведено додаткову сесію, тож вступники мають уважно поставитися до вибору населеного пункту для проходження тестування.

Вступники, які не завершили виконання тесту під час основної сесії МКТ/МТНК, для участі в додатковій сесії мають протягом трьох календарних днів із дня проведення основної сесії вступного випробування подати заяву до відповідного регіонального центру. Регіональні центри розглядають подані заяви протягом 24–31 серпня.

На інформаційних сторінках учасників, яким надано можливість узяти участь у додатковій сесії МКТ/МТНК, «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури» до 3 вересня буде розміщено запрошення для участі в додатковій сесії.

У разі відмови в реєстрації на додаткову сесію, регіональний центр надішле лист про відмову на адресу, зазначену в заяві.

Докладна інформація за посиланням: https://testportal.gov.ua/mkt-mtnk-yak-vzyaty-uchast-u-dodatkovij-sesiyi/

Приймальна комісія

 
Translate »